Bli av med värk och smärta med CBD olja och cannabis

CBD olja och cannabis hjälpe mig mot mina smärtor. Att vara handikappad och ha smärtor som kommer och går är inte lätt. Tror mig i det jag säger till er här och nu. Allting startade med jag började odla cannabis i min egen trädgård. För att utvinna CBD olja, mot mina smärtor som kom i gick..

Det var väl det som startade allt

Jag tänkte inte längre på att jag var handikappad utan allt bara rullade på. Sedan en dag, så kom så klart polisen och tyckte att det jag gjorde var olagligt enligt svensk lag. Det blev att fundera på något som bara skulle göras. För att få behålla min CBD olja och cannabis för att jag hade så fruktansvärt ont.

Att komma på denna lösningen var att jag flyttade min cannabis odling till en bättre plats. Och efter det så har allt blivit bättre. Jag kunde gå till jobbet utan smärtor och med en mycket mer tydlig plan. På hur mina dagar skulle se ut. Mina kollegor funderade så klart på varför jag mådde så bra som jag gjorde. Men jag tyckte inte att de behövde ta del av den typen av info.

CBD olja och cannabis var så klart nyckeln till allt, men inte kunde jag säga det. Att cannabis var nyckeln till jag mådde så bra som jag gjorde, aldrig i livet. Jag kan utgå ifrån att de skulle förstå vad cannabis har förändrat mitt liv till det bättre. Skulle antagligen bli körd till polisstationen för att jag använder och pratar bra om cannabis olja. Kan jag klandra dom för det att dom skulle göra så? Nej det går bara inte att vara så naiv.  

CBD olja och cannabis
CBD olja och cannabis blad

Förstår sig visa personer sig på, men absolut inte alla. Nu förbereder vi en demonstration för att visa att det går att bruka CBD och cannabis. Och jag hoppas att fler förstår precis vad vi försöker få ut för budskap. Även om jag inte räknar med att lyckas på något sätt. Det är dags för oss att sparka politikerna in framtiden och ge dom en uppenbarelse.