Att starta eget elcigg och ejuice bolag

När jag började vejpa med elcigg, så var det inte så himla stort i Sverige. Det fanns inte några direkta webbutiker eller ens fysiska butiker. Det mesta man behövde fick man beställa hem från till exempel England.

Ejuice var det dåligt om och de smaker som fanns smakade mestadels kemikaliskt. Så satt jag en dag med polaren och vejpade på min elcigg. På ännu en ejuice som smakade illa och kom på den briljanta iden med att. Varför inte börja blanda egen ejuice? Det kan väl inte vara så himla svårt heller. Så vi började googla på hur man blandar egen ejuice. Och till min förvåning så fanns det mer svenska sidor om det, än det fanns om ejuice och elcigg.

Men iallafall

Vi beställde hem ejuice vätska och essencer, varenda smak som fanns och 1 vecka senare kom paketet. Vi hade hittat en svensk sida som sålde flaskor och pipetter samt elcigg och allt annat som behövdes. Sen satte vi igång, vi hittade sidor med kalkylator för att få rätt mängd etcetera. Sen fick våran nya ejuice stå och steepa ett tag medans vi fortsatte vejpa på våra kemikaliska.

Vi hade stora förhoppningar om att detta skulle bli grymt bra. Då vi använde de bästa recepten som fanns där ute och modifierade dom lite. Eller ja, ganska mycket faktiskt. Efter 1 veckas steep så var det dags att prova våran egengjorda ejuice för första gången. Vi var lite nervösa, men det gick över. Först knogade vi den och luktade på den, sen var det dags att dra ner dom i vår elcigg. Stunden var kommen och sjuttio helsike vad goda dom var, allihopa! Det här måste vi ju göra nånting med. Vi kan inte låta vejp Sverige gå miste om så här god ejuice.

Så vi började direkt på med nya batcher

Av alla de 5 ejuicer som vi hade gjort. 3 veckor senare så bar det iväg, till den närmsta vejp butiken som fanns. Vilket var Eskilstuna, alltså 40 mil ifrån där vi bodde.

För nu skulle den här ejuicen visas upp. Och förhoppningsvis blev den gillad. Vilket den blev, så många som smakade och varenda en vart hypad över vart man kunde hitta mer. Så det bar av hemåt igen för att göra större batch och införskaffa etikettskrivare och komma på ett namn. För den här elcigg butiken ville köpa in våran ejuice och sälja i butik.